tiistai 23. marraskuuta 2010

Alakerran aula

Lyhyestä virsi kaunis: ajattelin esitellä teille alakerran aulan.

Näkymä kuistilta sisään tultaessa:


Näkymä olkkarista kuistille päin:


Ja sitten portaikko:


Näissä tiloissa olen valoihin todella tyytyväinen. Portaikkoonkin onnistuin paikallisesta sähköliikkeestä löytämään hyvät ylös- ja alaspäin valoa antavat valaisimet. Näinä pimeinä aikoina (vaikka luntakin on ja kuu paistaa), sitä jotenkin kaipaa... valoa. Noh, reilu puoli vuotta juhannukseen ;)

Edit. Kommenteissa kyseltiin kuvaa portaikon lampuista ja tässä "iltavalaistuksessa" otetut kuvat. Kyllä ne suorassa ovat, vaikka kuvakulma antaa ehkä muuta ymmärtää... ;)En muista, kenen mallistosta valaisimet ovat, mutta täältä ne hankin.

12 kommenttia:

 1. Moikka,

  Kivan näköistä! Ja samalla niin tutn nälöistä : ) Meillä on vielä hakusessa juuri nuo porrasvalot, pystyisitkö laittamaan niistä paremmat kuvat? Voit laittaa meiliinkin siinaler@gmail.com.

  Kiitos paljon,
  Leena

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Noi porrasvalot on hienot! Ja muutenkin on ihanan lämmin sävy noissa valoissa.

  VastaaPoista
 3. Joo laita porrasvaloista lisään kuvia, meiltäkin puuttuu ne :) Ja ihanan näköistä on!!

  Hei juhannushan on ihan kohta täällä, heti kun saadaan joulu pois alta :)).

  VastaaPoista
 4. Wau, kaunista! Onko nuo kattolamput ne sellaset kristalli... sellaset...pallot, puolikkaat pallot!? :D Ihana kimallus, sellaset meillekki!

  VastaaPoista
 5. No joo, tämäki (mieleltään) blondi tajus klikata kuvat suuremmiksi ja hyvinhän ne lamput näky. Ne oli just sellaset! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana tunnelma teillä kotona ja niin avaraa! Kiva seurata teidän remontin etenemistä oman ohessa ;)

  VastaaPoista
 7. Moi! Olen käynyt kauniilla blogillasi aiemminkin ja nyt vasta hokasin, että melkein naapureita ollaan ;) Onpa tämä maailma pieni! Terkkuja Pokelasta, käypä vastavierailulla. http://lehmihaka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Heippa Eija! Hauskaa! Kävinkin jo vastavierailulla =)

  VastaaPoista
 9. Minäkin ihastuin noihin kattovalaisimiin! Mistä tommosia saa? Etsitään valaisimia omaan Rauhalaamme. Talopaketti tuli meille samoihin aikoihin kuin teille, mutta olemme nyt sisustusvaiheessa. On ollut mukava seurailla teidän rakentamista, kiitokset blogista. :)

  VastaaPoista
 10. Hei apua, olen etsinyt JUURI tuollaisia porrasvaloja joka paikasta ja luovuin jo toivosta ja ostettiin yhdet toisenlaiset. Mutta edelleenkin haluaisin tuollaiset... Ja nyt tuo linkki www.sahkötyo.fi ei "toimi" tai siellä ei ole mitään.. Mikähän se firma oli mistä lamput teille tuli ? Haluaisin niin kovasti edelleenkin tuollaiset. :)

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.