sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Odotan....

... odotan aikaa, jolloin kaikki on noin suunnilleen valmista ja voi töistä kotiin tullessa ajatella, ettei olisi muuta tekemistä kuin tehdä ruoka ja vain olla.Pahoittelut pitkästä kirjoittamispaussista. Alun perinkin ajattelin kirjoittaa vain ja ainoastaan silloin, kun siltä tuntuu. Nyt on jo pitkään tuntunut, että tänne pitäisi kirjoittaa jotain... mutta mitä? Sisustuksesta on toivottu juttuja, mutta jotenkin siihen on iso kynnys. Kynnys ei johdu siitä, että _paljon_ on vielä kesken sisustuksen osalta vaan ehkä enemminkin siitä, että se on niin... henkilökohtaista?
Joten nähtäväksi jää, rohkaistunko sillä saralla.


Tässä viime aikoina on tullut pohdittua, että onkohan kaikki joskus valmista? Niin että illalla kotiin tullessa ei mielessä pyörisi "pitäisi tehdä" -lista... Vai tuleeko mitään tehtyä, ellei se lista mielen päällä pyöri? Rakentamisen jälkeen meni pitkään, ettei asioiden keskeneräisyys edes häirinnyt. Nyt se on alkanut häiritsemään. Kyse ei ole isoista asioista, listatkin paikoillaan...

Varaston hyllyt (hienot! hienot!) mies teki viime viikolla ja niiden myötä autotallin kaaos saadaan taltutettua. Äitini on luvannut ommella verhoja, sillä tiedättehän suutarin lapset... Ja vaatehuoneen liukuovet ja sähkökaapin ovet on tilattu. Kyllä tämä tästä. Tavoitteena, että keväällä voi antautua hyvällä omalla tunnolla pihatöihin! Ja jäihän sitä maalaamistakin vähän ensi kesään... ;)


7 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä aivan mielettömän ihana talo!

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla teistä :) Teillä on kyllä kerrassaan upea talo, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Ei kai tämä maailma tule ikinä valmiiksi..

  Nyt kun talo on jo asuttavassa mallissa niin eikö hetken saisi vaan olla? Kyllä ne työt odottaa :-)

  VastaaPoista
 4. Niin tuttua :) Hyvää joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne! Ja erityiskiitos A! Mikä ihana synninpäästö! <3

  VastaaPoista
 6. Komppaan A:ta...Itse olen nyt viitisen viikkoa asunut täällä keskeneräisyydessä ja antanut olla jos ei huvita....2,5 vuotta rakentamista kaikki lomat ja viikonloput vei mehut ja nyt saa kyllä hiukan huilatakin....Keväällä sitten pihan kimppuun ja talvenaikana toivottavasti tuo alati uurastava vapaaehtoinen timpurimme saa nuo ulkolaudoituksetkin valmiiksi...Minä katselen kynttilän liekkiä ja takkaa... ;-D

  VastaaPoista
 7. Kyllä mä Kannustaloja niin rakastan....

  Voimaterveisiä!

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.