sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kevät!

Tunnelma-


paloja....


talvelta...


Onneksi lunta ei ole ollut viimevuotista määrää.


Mutta riitävästi hiihtämiseen.


Kissakin odottaa kevättä; ei paljon ulkona viihdy!


Terassikauden avajaiset vietettiin viikko sitten!


Sula, lumi, sula: niin päästään pihahommiin!

5 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa! Ihania tunnelmia - pitäisköhän sitä ihtekin aloitella grillikautta ;) Piha on kyllä niin täynnä lunta, että ei taida grilli vielä mihinkään mahtua..
  Olisko teillä muuten vinkkejä liesituulettimen taakse tulevan seinän tekoon? Meille tulee myös hella noin kulmaan ja ollaan mietitty, että miten se kannattais järkevästi siihen tehdä :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Ihana saada postaus pitkästä aikaa! Tuntuu että kävin katsomassa joulutervehdyksen jälkeen ehkä sata kertaa onko tullut uusia kirjoituksia! :) Ihanaa kevättä teillekin! Paljon vinkkejä saanut,
  Sanna, villaelsalla.blogaaja.fi

  VastaaPoista
 3. Täällä kans yksi kurkistelija :) Niin kauniin näköisiä talvikuvia <3

  Täälläkin odotellaan jo kovasti oikein oikeaa kevättä, niitä lämpimiä päiviä, lintujen viserrystä, puihin ja pensaisiin tulevia lehtien silmuja jne..

  Mukavaa ja aurinkoista kevättä teille!

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos ihanista tervehdyksistänne! =) <3
  Jane: kulma on rakennettu kipsilevyllä. Ja yllytän teitä aloittamaan terassikauden PER HETI kun on seuraava kaunis päivä! Kyllähän se grilli kuumana sulattaa itelleen tilan... ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sari vastauksesta :) Mies just kertoikin, että terassi ja parveke on jo aivan sulat. Täytyy varmaan etsiä se grilli autotallin kätköistä ;)

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.