torstai 21. tammikuuta 2010

Alkaa näyttää rakentamiselta...

Tontilla on ruvennut näyttämään hurjalta. Kävin siellä viime viikonloppuna ja tulevana olen jälleen menossa. Siellä on rumaa. Pintamaata on kaivettu pois, tontilla on siirretty vanhaa sähkökaapelia (=puut ja puskat matalaksi) ja pienpuhdistamo (jätevesiä varten) on kaivettu paikoilleen. Rapaisen lumen seasta pilkisti jotain muovia tai kangasta, jota oli levitetty pihaan. Varmaankin tarpeellista routaeristystä? Voih, siellä tulee olemaan rumaa vielä pitkään.

En piinaa teitä kuvilla siitä hävityksen kauhistuksesta, vaan tarjoilen mieluummin näitä ihania pakkaspäivän kuvia, jotka ehdin ottaa paria päivää ennen:
Vaikka olen kevään lapsi, niin kauneutta on kyllä tämä talvikin tarjonnut!

10 kommenttia:

 1. Heipä hei- kauniit on maisemat ja totta on sekin että tonttia kaivaessa maasto menee niin epäesteettiseksi että silmiin sattuu mutta siihen on nousemassa kaunis talo ja koti :) Onko toimitusviikko varmistunut ?
  terveisin kannustalojen asukas ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3
  Anne: toimitus on viikolla 10 - sehän on ihan kohta! =0)

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva että löysin blogiisi. Olen aina ihaillut Kannustalojen Rauhalaa. Kiva seurata teidän rakentamista. Toivon että jos me vielä joskus rakennetaan se toinen talo niin se olisi Rauhala. Teillähän on siellä ihan kohta jännät paikat kun talopaketti saapuu. Tulen seuraamaan blogiasi mielenkiinnolla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Siiri! :) Tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
 5. Kurkkimassa ekan kerran. <3

  Me myös rakennamme tällä hetkellä, teemme kaiken itse ja nyt on väliseinät pystyssä. Keittiönkaapit lähtee tällä viikolla tilaukseen. :D

  Jään seuraamaan, tsemppiä sinne! :)

  VastaaPoista
 6. Moi Naana!
  Erittäin syvä kumarrus ja hatunnosto teille kuten muillekin itse rakentaville! Tässä kun makselee näitä useiden tonnien laskuja työtunneista/viikko (vaikka juuri mitään ei ole edes vielä tapahtunut), niin rupeaa ymmärtämään itse rakentamisen kannattavuutta... Tsemppiä teille myös! :)

  VastaaPoista
 7. Minäkin ilmoittaudun näihin "hulluihin", jotka aikovat rakentaa talon. Ja me kuulumme vielä siihen "minä ite" -kastiin. :) Mukava lukea toisten projektien etenemisestä. Tervetuloa seuraamaan siis meitäkin! :)

  VastaaPoista
 8. Täytyyhän tänne joku mieskin saada, joten ilmottaudun mukaan. Rakennuspuuhia aloittelemassa olemme mekin, blogista selviää lisää. Ja onnea matkaan teille!

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa mukaan! Käynpä teilläkin vierailulla :)

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.