lauantai 1. toukokuuta 2010

Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin

Onhan tässä tapahtunut, kun vertaa kuvia tältä päivältä ja kuukausi sitten:

Sisätiloissa on lattiat valettu ja väliseinien rungot on paikoillaan.

Saimme ilmaisen sisustussuunnittelijaoppilaan tekemän sisustussuunnitelman
(kuulette tästä vielä).

Miehellä alkoi kuukauden raksaloma :)

9 kommenttia:

 1. Wau ompa talo muuttanut ulkänäköään !! Myös se että olette saaneet opiskelijan avuksi on opisskelijalle hieno asia ja teille iso apu, koska aina vinkit ja asioiden pohtiminen useammasta vinkkelista auttaa päätösten teosssa. Itse myös aikoinaan tein Kannustalon opinnäytetyönä.

  VastaaPoista
 2. Talo on IHANA! Olenkin juuri miettinyt muutaman päivän et mitkähän muut värit kuin keltainen ja sininen sopii punaisen katon kanssa ja tässä on nyt kyllä todella hyvä vaihtoehto!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis talonne jo on. Meillä saa tuollaisesta ulkönäöstä haaveilla vielä pitkään, kun pakerretaan sisähommissa. Muuton jälkeen vasta ulkopuolta valmiiksi.
  Kiva kuulla miten sisustussuunnitelma syntyy.

  VastaaPoista
 4. Wau, mikä ero ja mikä talo=)!!! Oih, ehkä meilläkin näyttää samalta kuukauden päästä=D

  VastaaPoista
 5. Teille tulee todella upea talo, toi kuisti on aivan ihana.

  VastaaPoista
 6. No jopas on hienon näköistä jo. Näyttää niin upealta!

  Meillä sama suunnitelma kuin Noralla. Ulkopuoli taitaa jäädä vasta muuton jälkeen... meilä miehen raksa(=kesä)loma alkaa vasta kesäkuussa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos naiset! Kieltämättä piristi katsella näitä kuvia, kun välillä tuntuu, että hommat ei etene yhtään. Vaikka fakta on, että ne etenee :)

  VastaaPoista
 8. Heips,

  Hienosti on edistynyt! Meillä on sama ratkaisu tuon lasikuistin kanssa, eli haluttiin kunnon kuisti, eikä pelkkää sitä pylväikköä. Enkä yhtään kadu sitä ratkaisua!

  Tsemppiä taas,
  Kohtalontoveri

  VastaaPoista
 9. Innolla odotan selostusta sisustussuunnitelmista :) Täältä katsottuna (ja meidän touhuihin verrattuna) teidän projekti on edennyt jo huimaa vauhtia. Energiaa lähetellen vasta hetki sitten talokaupat tehnyt
  Onneli

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.