perjantai 23. heinäkuuta 2010

Keittiö alkaa hahmottua

Heinäkuusta ja alkuperäisen asentajan noidannuolesta huolimatta saimme järjestymään keittiöasennuksen keittiöfirman kautta.

Puuttuu tietysti vielä yhtä sun toista ja nuo "apteekkarin vetimet" ovat väärän väriset, mutta hitsit että olen tyytyväinen!

En tosin ole ihan varma, kummat loppujen lopuksi ovat väärän väriset: apteekkarin vetimet vai nuppivetimet. Mutta niiden pitää olla saman väriset, siitä olen varma. Toimittaja oli kuulemma vaihtunut tässä välillä ja siitä johtuu tuo eriparisuus. Tämä asia tulee kuntoon "lomien jälkeen".

Meillä on muuttorumba kiihkeimmillään. Tiistaina tulee muuttoauto ja maallinen omaisuutemme matkaa autotalliin & sukulaisen halliin... Elokuussa tämä valmistuu! Varmasti! ;)

9 kommenttia:

 1. Hienon näköinen keittiöstä tulee. Ja koko kodistanne :)

  Meillä kestää vielä ainakin 10 kk ennenkuin pääsemme muuttamaan...

  VastaaPoista
 2. Löysin tänne jonkun blogin kautta ja sitten hoksasin kuka olet!
  Oon sulta käyny pari kertaa kankaita ostamas,viimeksi oli pikkupoika mukana!!:D
  Ihan mielettömän upea koti teille on tulossa!!Wau!!Ihana keittiö!!
  Jään ootteleen kuvia valmiista!!:)

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää! Mutta minusta näyttää myös siltä lattiamateriaali ei ole vielä paikallaan ja että se olisi kannattanut laittaa ensin jos alakaapit jää tuollalailla jaloilleen seisomaan?

  VastaaPoista
 4. Jonna: kiitos! :) Teillähän oli jo muuttopäiväkin tiedossa, mikäli oikein muistan? Se se on kuule ihanaa!
  Maija Maitoparta: Hei, hauskaa! Taidan sinut tunnistaakin ;) Täytyypä ruveta seuraamaan blogiasi! Ihana projekti teilläkin!
  Harri: oikea huomio ;) Parkettimyyjän mukaan juuri näin piti toimia, koska parketti tulee kelluvana liimaponttiparkettina. Eli parketti tulee vain niiden alle, jotka vedetään pois paikoiltaan (uuni, kylmäkoneet, apk).

  VastaaPoista
 5. Moikka- Todellakin kiva keittiönne!! Katsoin ihaillen ja hieman vihreänäkin teidän vitriinikaapistoja,...meillä siinä kohtaa leivinuuni, muuten tutun oloinen. Mieheni kysyi missä teillä mahtaa kulkea putket yläkertaan, no mutta se pikku juttu, jossain ne on ;) Iloa ja voimia loppu rutistukseen !!

  VastaaPoista
 6. ooh ihanalta näyttää. Näyttää olevan riittävästi säilytystilaa ja silti mukavan kepeä tunnelma. Hieno.

  Minä pohdin samaa kuin Harri, mutta noin se sitten varmasti menee. Me mietitään kanssa laitetaanko laminaatti ennen vai jälkeen uunin kaakeleiden..luulenpa että ennen.

  Ja teillä tavarat läksi jo?! Minäkin pakkailen, mutta tuntuu ettei roina vähene kaapiesta yhtään..ihmeellistä :)

  Muuttotarmoa sinne!

  VastaaPoista
 7. Tykkään! Näyttää tooosi hyvälle :)

  VastaaPoista
 8. Hei, kiitos teille!
  Anne: siellä ne putket kulkee, vitriinikaapin takana ;)
  T: huomenna loppusiivo, on tää muutto rankkaa... :/ Koetan ehtiä blogiisi pian, toosi pikaisesti katsoin, että teillä on ihania uutisiakin =) Onnea <3

  VastaaPoista
 9. Laitoin blogiini linkin tähän, kun teillä on niin ihana keittiö. Poistan linkin, jos haluat.

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.