torstai 29. heinäkuuta 2010

Yläkerran lattia valmis

Tänään naputettiin viimeinen laminaattipalikka paikoilleen, kun paikalle saavuin. Yläkerran lattia on siis valmis! Tämä kuva on tyttären huoneesta:

Laminaatti on Novafloorin Tammi patina valkoinen. Laminaatti ei ollut ihan niin vaalea kuin muistin, siitä kuultaa puun väri. Alakertaan tulee ruskea lattia ja hieman sitä palloteltiin, pitäisikö lattioiden olla saman väriset ala- ja yläkerrassa. Tai ainakin lähellä samaa. Olisi tullut liikaa ruskeaa, näin on hyvä.

Yläkerran vessa odottaa saumausta. Heh ja paria muutakin juttua, mutta tässä laatat:

Nyt olemme sitten muutaneet. Hikisiä päiviä, kiireistä pakkaamista, epätoivoa.

Tuskailu kannatti. Tiistaina muuttomiehet kantoivat tavaramme 2,5 tunnissa autoon ja autosta pois. Eilen siirtyivät kankaat. Huomenna loppusiivous. Kyllä tämä tästä.

Äsken kävin vielä tontilla. Kuuma päivä oli illassa. Katsoin maalaismaisemaa.

5 kommenttia:

 1. Kauniit lattiat molemmissa kerroksissa.
  Meillä on kans alakerrassa ja yläkerrassa eri laminaatit ja tykkään :) Onnea uuteen taloon. Odottelen kuvia ihanasta talostanne.

  VastaaPoista
 2. Kiitos että pääsin vilkaisemaan ;) Ja muutto uuteen kotiin sen kuin lähestyy !!! Voimia ja rutistuksia viimeisille viikoille :)

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää! Jossain vaiheessa mietiskelit lankkulattian näköistä korkkilattiaa - jos ehdit jossain vaiheessa vastata niin olisi kiva tietää miksette kuitenkaan päätyneet siihen. Tsemiä täältäkin viime metreille!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Naiset! :)
  Onneli: täytyi oikein pohtia, miksemme siihen korkkilattiaan päätyneet. Ehkä se jäi pois siksi, kun etsittiin saman näköisiä lattioita ylä- ja alakertaan. Niissähän on kuitenkin varsin rajalliset vaihtoehdot, väreissä ym. Tai sitten se oli hinta? Neliöhinta tuolla korkki-lankku-lattialla on yli 40 e, jolloin eroa parkettiin ei hirmuisasti ole. Ja sitten taas laminaatti puolestaan on selkeästi edullisempaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitti Sari. Kiva kuulla, ettei valitsemattomuus johtunut siitä että kyseessä olisi huono tuote. Hinnoissaan se toki on, pitää yrittää vielä selvittää onko oikeasti hintansa väärti. Lattiat on hankalia (niinkuin kaikki muukin ;) hahmottaa jos ei näe niitä isona pintana. Kiitos muuten tuosta yläkertakuvasta, se oikeasti auttoi mua vasta hahmottamaan mansardikaton ja ikkunalyhdyn aluetta.

  Jaksuja, jaksuja, jaksuja!

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.