keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Olisi niin paljon kerrottavaa

... mutta niin vähän aikaa! Keittiön asennus on aloitettu ja tapetteja ja maaleja päätetty. Maalämpöputket on (vihdoin!) maassa. Meillä on EHKÄ käsittämätön kiista Kannustalon kanssa - toivottavasti ei. Ja meidän savikasat takapihalta hupenee. Järvi näkyy jo!

7 kommenttia:

 1. Voi ei, mahdollinen kiista kuulostaa huonolta. Toivottavasti asia ratkeaa iisisti. Jos luulet, että toinen saman firman asiakas voisi auttaa, niin laita s-postia. Meilläkin ollut jotain pientä vääntöä, mut kaikki loppujen lopuksi ok.
  Tsemppiä kiireen keskelle!

  VastaaPoista
 2. Moikka- harmillista mutta tosiaan myös allekirjoittaneella itsellä sekä pojallamme myös hiukan negatiivista palautetta tällä hetkellä Kannustaloa kohtaan, mutta olkaa tiukkana ja oikeus voittakoon !! Kiireen keskelle lähetän jaksuja :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Kurja kuulla kiistoista. Meillähän on projekti vasta ihan alussa, olisi hienoa jos voisitte vähän vihjata jos voidaan etukäteen jotenkin vaikuttaa siihen, ettei vastaavia ongelmia tulisi..

  Voih mikä järvimaisema. Kovasti energiaa lähettelen täältäkin!!

  VastaaPoista
 4. Juuh..tuttua, valitettavasti meillä myös heidän kanssa pientä käden vääntöä...Mutta voi ihanaa, te pääsette kohta muuttamaan=)))

  VastaaPoista
 5. Jaksamisia loppurutistukseen täältä myös.
  Toivon että kiista selviää. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköinen tontti teillä! Saako kysyä, että missä päin?

  Toivottavasti kiistää ei synny, kurjia sellaiset!

  VastaaPoista
 7. No hupsista! Ja me kun luulimme olevamme ainoita, joilla olisi kuunaan mitään negatiivista sanottavaa Kannustalosta =o Tulen palaamaan tähän asiaan, katsotaan nyt ensin, miten homma hoituu... Kiitos teille kaikille tsempeistä <3
  Jenni: Etelä-Pohjanmaa :)

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.