torstai 16. syyskuuta 2010

Valoa kansalle

Hyviä uutisia!

1. Meillä on vihdoin ja viimein sähköt sisällä! Urakoitsija sanoi, että on ensimmäinen kohde, jossa talo on lähes valmis, mutta sähkö tulee sisään roikalla. Tähän on pari syytä: kiireinen sähkäri ja Vattenfall, jonka sähkökaapelin siirto kesti puolitoista kuukautta.


2. Meille tulee vesi sisälle! Nooo ei nyt ihan vielä täydellisesti, sillä sisälle tulee pelkkä lämmin vesi... Älkää kysykö.3. Kodinhoitohuone on asennettu! Epäilyksistäni huolimatta kaapit ovat... ihan jees!


4. Kannustalo haluaa korvata kiistamme. 

13 kommenttia:

 1. Hienoa, että kiista ratkeaa parhain päin. Ajattelinkin, että näin julkinen negatiivinen palaute kulkeutuu kyllä sinnekin ja panee vipinää kinttuihin! Hyvältä näyttää teillä, lisää kuvia taas odotellessa..

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että asiat selvinee, kiistan osalta..
  Tosi makeet kaapit khh:ssa!

  VastaaPoista
 3. No taitaa Kannustaloa sitten kuitenkin vähän vielä kiinnostaa mitä asiakkaat inisee. Hyvä niin :). Meillä ollut vaan pikkumurheita kannustalojen mokien takia ja niitä jollaintapaa korvattiin kannustalojen puolelta.

  Tuo ulkovalo on muuten tosi kiva :). Huomattiin että meilläkin kannattaisi olla. kun tultiin kyläreissulta pimeän aikaan oli vähän hankala nähdä missä se talon ovi olikaan. Sisällä onneksi valot toimii :) ja olen ollut ihan hirveän tyytyväinen halogeeneihin vaikka niitä epäilin loppuun asti ennen muuttoa. Ne toimii kivasti ja niillä saa hienoja tunnelmia ja korostuksia, niistä tuli itseasiassa ihan mun suosikit.

  mukavaa muuttoa!

  VastaaPoista
 4. Hienoa ! Kotinne alkaa olemaan valmis ja uskon että tunne on jännittävä :)
  Kiitos postista, palaan siihen.
  Me tehtiin valitus; vastaus oli erittäin tyly. Eivät keskustele, se on näin !!
  Hienoa että ovat tulleet vastaan teitä. Olikohan viestisi mennyt perille ;)

  VastaaPoista
 5. On kyllä tosi mukavaa, että saadaan asia kuntoon. Kuten valvojamme silloin joskus alkuvaiheessa sanoi, että täydellistä taloa ei ole talotehtaalta koskaan vielä lähtenyt, mutta siinä on eroja, miten he reklamaatiot hoitavat. Uskoimme silloin, että Kannustalot on paras tässä suhteessa. No ei tämä prosessi heidänkään mielestä ole ihan nappiin mennyt ja kyllä sen ihan rehdisti tunnustivatkin.

  Se kismittää, että aina pitää RÄHJÄTÄ ja ottaa suunnileen Hannu Karpoon yhteyttä, että oikeus toteutuu. On yllä oleva Anne ja varmasti muitakin, joiden asia pitäisi yhtä lailla saada kuntoon.

  VastaaPoista
 6. moikka! piipahdin vaan kysymään että minkä värinen teidän talo on/tulee? näytti kuvassa vähän siniharmaalta, ja haetaan jotain hyvää siniharmaata sävyä meidän uuteen taloon, on vaan tosi vaikea löytää kivaa sellaista.
  t. lukija lahdesta

  VastaaPoista
 7. Heippa lukija Lahdesta!
  Talossamme on pohjamaali, jolla mennään ensi talvi. Joten en vielä tiedä, minkä väriseksi talo tulee. Tuo väri on kyllä erittäin hyvä! Etsinemme varsinaisen värin jotakin mahdollisimman lähellä tuota.

  VastaaPoista
 8. Tsau,

  Kodinhoitohuoneasiaa...

  Meillon samanmoinen kodinhoitohuoneen pohja kuin teillä, mut tuos ulkooven vieressä on kaapin tilalla kurarallitsydeemi ja HALUAISIN ison altaan ikkunan eteen. Sisustuskonsultaattori kommentoi, et jos kodarin kautta kulkee paljon sisälle, niin pitäis olla vaatteille kaappia jne. ripustustilaa enempi...(meil ei oo sellasta eteisen eteistä, vaan tullaan suoraan ulkoa sisään porraseteiseen). Kauhukseni sisustustätsä ehdotti, et tuohon "ompelunurkkaukseen" laittaiskin kaappeeja... ja pistäis ton altaan nurkkaan (höh, haluun laskutilaa altaan molemmille puolille, vauvan peppua on tullu pestyä jo riittävästi hankalassa nurkassa)ja "työpisteen" ikkunan eteen... Oon tätä ideaa täs makustellut, saamatta minkäänlaista fibaa suuntaan jos toiseen... Any comments? Mitä teillä on tuossa "ompelunurkkaukseksi" mieltämässäni tilassa? Miltä on tuo teidän tila vaikuttanut livenä?

  VastaaPoista
 9. Moi Maxi!
  Tarkoitatkohan "ompelunurkkauksella" vastapäisellä seinällä olevaa tilaa? Meillä on siinä liukuovikomero, jossa mankeli, puhtaat lakanat, pyyhkeet yms.
  Kyselit, miltä tila on vaikuttanut livenä... Ehkä tuo seinien punainen väri aikaansaa sen, että siellä ei tee mieli "viihtyä". Se on kompakti tila, jossa on pyykkihuolto, ei juuri muuta. Tilaa ei ole mitenkään liikaa, mutta kyllä siellä pyykit hoituu. Jos siellä olisi minun ompelutilani, niin olisin varmasti valinnut rauhallisemmat ja silmää enemmän miellyttävät kaapit ja värit. Jos en osannut vastata kysymykseesi, niin kysele vielä tarkemmin :)

  VastaaPoista
 10. Hei Sari!!

  Vihdoin, kävin täällä jo kerran lueskelemassa projektinne vaiheita, silloin rauhallinen blogihetkeni keskeytyi taas kerran johonkin ja kommentti jäi jättämättä. Kyllä on vaiherikasta ollut teilläkin tuo raksan edistyminen. Tosi ihanalta kuitenkin näyttää!! Portaatkin ovat erityiskauniit.. Olemme ajatelleet samaa Perholaista yritystä. Täytyisi kysäistä heiltä pikapuoliin tarjousta. Tuosta kyseisestä yrityksestä ei tainnut teilläkään olla negatiivista sanottavaa? Kuulemani kommentit heistä ovat tähän saakka olleet ihan positiivisia.

  VastaaPoista
 11. Hei Maissi!
  Kiva, kun ehdit kommentoida! Suosittelen todella lämpimästi AA-Porrasta, erinomaista työtä, hyvä asennuspalvelu. Heh, montaa asiaa ei tässä raksaprojektissa voi kehua, mutta tätä voi ;)

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Kiitoksia tuosta vastauksesta (kovin viivellä tosin kiittelen, sori). Joo, jostain syystä olin päätynyt ajattelemaan tuota kodinhoitohuoneen nurkkausta työpisteenä, mutta kommenttisi kyllä avasi silmäni --> eli kaappeja tulee meillekin siihen nurkkaukseen pesutornin lisäksi. Työpiste laitetaan ikkunan eteen (siis paikka yhdelle tuolille ja "kolo" laatikostojen väliin, et saa jalat tason alle. Ja se kodarin lavuaari jotenkin pikkasen sivummalle kuranurkkauksen viereen ikkunaseinustalle, mut niin et jää vähän laskutasoa molemmin puolin...

  Vielä kyl ei olla tuossa vaiheessa, elementit on pystytetty ja peltikatto korkeimman osan päällä ... ja ensimmäinen reklamointisarja laitettu Kannustaloille homehtuneiden lautojen materiaalitoimituksesta, pystytysvirheistä ja muutamista muista seikoista... Korjaukset, jotka joudumme tekemään ja materiaalit jotka joudumme ajanpuutteen vuoksi hankkimaan itse vähennetään loppulaskusta (--> maksamme Kannustalolle vähemmän kuin alkuperäisesti ovat laskuttaneet, edustajan kanssa sovittu näin). Harmillisen paljon on ollut kyllä tuollaista pientä vikaa. Toivottavasti ei ilmene suurempia juttuja matkan varrella.

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.