keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Hei, me edistytään!


Ennen mussutuspostausta Kannustalon "palvelusta", iloisempiin asioihin: 
Maanantaina aloitettiin alakerran parketin asennus ja vaikka miehet hieman etukäteen jupisivatkin "kukaan ole pitkään aikaan halunnut liimaponttia" ja "sen laitto vaan sitten kestää kauemmin", niin tiistaina meillä oli alakerran parketti valmis! Eli jos olisi siltä tuntunut, meillä olisi päässyt jo parketilla pyörähtelemään... 

Liimapontti ei minunkaan suosikkeihin kuulunut (ihan vain periaatteesta välttää kaikkea ylimääräistä hapatusta), mutta parkettimyyjä sai minut vakuuttumaan, että se kannattaa. Ja ponttiin laitetaan PUULIIMAA, sitä lasten askarteluliimaa. Lopullinen niitti. Mikään noin viaton ei voi olla vaarallista?

Meillä on nyt sitten runsaasti liimaa lasten jouluaskarteluita varten. Ja valmis lattia! 

Ja huomenna meille tulee sisäportaat!

3 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää, kyllä kelpaa tanssahdella. Odottelen innolla kuvia portaista. Ja vähintään yhtä innokkaasti kokemuksia Kannustalon toiminnasta.
  Voimia loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 2. Upea lattia teille tulee! Ja muutenkin näyttää niin kauniille! Itse ollaan ihan pian vuosi asuttu omassa Kannustalossamme, meillä ei juurikaan moitteen sanaa tehtaasta. Asiat hoituneet hienosti. Mikä teillä mättää?

  Mukava katsella aina uusia kuvia teiltä ja muutenkin projektin edistymistä! Voimia loppuun!

  T. Jonna

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvän näköinen lattia on. Odotan innolla kanssa kuvia portaista :)

  Terv.Siiri

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.