sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kuistin sisustusta

Etuoven vieressä on lasten naulakko. Löysin tämän Pietarsaarelaisesta sisustusliikkeestä ja oli kyllä hyvä ostos! Paljon takkeja ja pipoja menee pieneen tilaan. 


Ikean vanha uskollisesti palvellut naulakko ja penkki toimivat edelleen, vaikka tämän tilalle toivomme joskus löytävämme vanhan sopivan kokoisen kaapin. Talvella ulkovaatteet, fleecet yms. vievät älyttömästi tilaa ja naulakko pursuaa. Kaappi olisi siistimpi.Kenkäpenkkiin olen aina ja vain niin kovin tyytyväinen!


Sen ansiosta vapaana lojuvat kengät rajoittuvat muutamiin:


Halusin kuistille viherkasveja ja nyt testataan, kauanko anopinkielet kestävät epäsäännöllistä hoitoa. Aika sitkeiltä kavereilta vaikuttavat!


Olen ihastunut pilttipurkeista tehtyihin kynttilälyhtyihin! Voikohan näissä polttaa mitään muita kun lämpökynttilöitä? Ne kun palavat niin nopeasti. Uusi vuosi -kuvassa samaiset "livenä". 


Ilta- ja päiväkuvat ovat valoltaan kuin... noh, ilta ja päivä! 
Tuntuu, että päivä on jo illasta hetken pidentynyt. 
Kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa.

8 kommenttia:

 1. Ihan samanlaista naulakkoa minäkin katselin meidänkin kuistille, näytti niin toimivalta. Täytyy hankkia sellainen. Eteinen tuppaa meillä olemaan aika kaaottinen. Miten niitä kenkiä ja takkeja onkin ihan hirveät määrät??

  Ole muuten varovainen pilttipurkkilyhtyjen kanssa, niitä räjähteli rikki jonain vuonna enemmänkin ja askartelupiireissä oli kova haloo asiasta (lainattu netistä: Pilttipurkki kapenee suuaukkoa kohden, jolloin purkin sisällä lämpötila nousee jolloin "allaspalon" vaara on kohonnut. Kuumentuessaan lämpökynttilän steariini saattaa leimahtaa liekkeihin ihan kokonaan. Pilttipurkki ei kestä sitä kuumuutta joka kokonaan liekehtivästä tuikusta tulee ja saattaa vain räsähtää rikki, mutta saattaa myös räjähtää jolloin palavaa steariinia lentää pitkienkin matkojen päähän ympäristöön.). Varmaan ulkokäytössä toimii kuitenkin ihan hyvin..luulisin.

  Mukavaa uutta vuotta sinne!!

  VastaaPoista
 2. Jeps ja lämpökynttilät muutenkaan eivät ole niitä turvallisimpia. Jos nyt mistään kynttilästä voi sanaa turvallinen käyttää... Hyvää uutta vuotta myös =)

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä lisää kuvia teiltä, ihana koukku ja kenkäpenkki ja tapettikin on hieno (mistä se muuten on?)! Voi kunpa meidän neliöt olisivat riittäneet lämpimään kuistiin. Olis niin kätevää, että vois olla vähän avonaulakkoakin. Mutta kun on suora näkymä (ainakin kuvittelen olevan) olkkarista eteiseen niin ei auta kuin yrittää saada kaikki kahteen kaappiin oven molemmin puolin. Vai miten on, näkyykö teillä vessan takana olevaan kulmaan olkkarista?

  VastaaPoista
 4. Hei ja vielä sellainen kysymys, että oletteko olleet tyytyväisiä, että laitoitte keittiöön parketin? Mä vielä kovasti arvon laitammeko laatan vai parketin..

  VastaaPoista
 5. Tapetti on Sanduddin Tuplarolleri tai joku muu rolleri. Meillä on muitakin Sanduddin tapetteja (mm. vessat ainakin).
  Oikein piti tarkistaa, mitä sieltä olkkarista näkyykään... =) vessan taakse ei juuri näy, mutta oven toiselle puolelle kylläkin. Varmasti hyvä idea nuo kaapit!
  Olemme olleet erittäin tyytyväisiä keittiön ja koko alakerran parkettiin. Ihan paras päätös! Lattialämmityskin tuntuu siinä ihan toisenlaiselta kuin yläkerran laminaatilla - ja outoa kyllä - khh ja kuistin laattakaan ei tunnu niin hyvältä kuin ehta parketti. Ehkä vähän pelkäsin, miten lattia kastuu keittiössä... mutta pelko on ollut turha. Ei keittiön lattia kastu, kun ei käsin tiskata juuri mitään. Joten liputan täysillä parketin puolesta! =)

  VastaaPoista
 6. Kiitti vastauksesta, se vahvisti päätöstäni! Viime yönä tulin kosteutta uhmaavaan tulokseen, että laitamme parketin myös keittiöön. Aula ja märkätilat sitten laattaa, koska tuota lämmintä kuistia ei ole. Hyvä tietää, ettei olkkarista näe vessan takaiselle ulkoseinälle, jos siihen innostuisi suunnittelemaan "avokaapin" istuinpenkillä ja naulakolla. Toisella puolella olis sitten ovellinen kaappi. Sanduddin tapetit ovat uusi tuttavuus, täytyykin tutustua.

  VastaaPoista
 7. Mikä se pietarsaarelaisliike oli, josta tuon hauskan naulakon ostit?

  Kiva seurata tätä blogia, valitsin muuten saman sävyn yläkerran aulaan kuin mitä teillä ja täytyy sanoa, että erittäin onnistunut valinta oli:)

  VastaaPoista
 8. Moikka, onko tuo kenkäpenkki jostain ostettu vai teetetty? Teillä on ihana koti! Meille on rakentumassa Teri-talojen mansardikattoinen Matilda joten senkin vuoksi tämä blogi kiinnostaa erityisesti. :)

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.