lauantai 15. tammikuuta 2011

Yläkerran aula


Kaksi parasta asiaa yläkerran aulassa ovat hormi ja seinän väri.


Tilaa on myös junaradalle.


Aulassa ainoa ehjä seinänpätkä on oikealla olevan patakaapin takana, joten tilaa ei paljoa tarvitse sisustella ainakaan kovin suurin kalustein. Aula tuo yläkertaan avaruutta, mutta onhan se myös "turhaa tilaa". En tosin ole ihan varma, luopuisinko tästä turhuudesta. Lasten leikit leviävät helposti huoneista aulaan, mutta toisaalta lelut pysyvät yläkerrassa. Meillä muuten vietetään todella paljon aikaa yläkerrassa. Omien huoneiden lisäksi siellä on askarteluhuone ja telkkarihuone. 
Miten paljon portaissakulkua olisikaan, jos telkkari olisi alakerrassa?
Meillä on telkkari näkynyt vasta kuukauden verran. Erillinen telkkarihuone on siitä hyvä, että tv ei pauhaa siellä koko ajan päällä, vaan vain silloin, kun sitä katsotaan. Ja sitähän taas katsotaan yhä enenevässä määrin. Hyvin pärjättiin pari kuukautta ilman, mutta nyt jos sen joku veisi pois...?

7 kommenttia:

 1. HEI- ompa tutun näköinen huone ;) ja niin tarpeellinen, nyt harmittaa kun annoin periksi tuossa että alakerran aula on auki ylös saakka, siihen olisi saanut ihanan huoneen !!! Talomyyjä niin periksi antamaton monessa asiassa... ;) No ehkä seuraavassa kodissa/talossa ;)

  VastaaPoista
 2. meillä kanssa iso yläaula ja toimii niin loitavasti oleskelutilana. En luopuisi siitä mistään hinnasta. Käytetään sitä tosi paljon. Minusta turhia tiloja on ne yläkerran pienet käytävät - ei se että laitetaan siihen muutama neliö lisää ja saadaan oleskelutila. Mutta nämähän ovat makuasioita ja perheen tarpeista kiinni.
  Meillä myös lelut vaeltaa aulaan, mutta ne on helppo siitä palauttaa takaisin lastenhuoneeseen. On mukava kun voi itse istua aulassa katsomassa telkkua ja samalla nukuttaa keskimmäistä, jolle riittää että äiti on muutaman metrin päässä.

  Ja voi hitsit miten ihana hormi. Mistä se on? Meillähän on sama takka kuin teillä, mutta hormi ihan vaan tylsä rapattu...

  VastaaPoista
 3. Hormi on Härmä Airin... alakerran kulmahormi onkin sitten tämänkin edestä ruma "viemäriputki" takan päällä... mutta tämä yläkerran on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 4. Ei hitsi toi edellisen postauksen naulakko on ihana! Eihän siinä ollut mitään merkkiä näkyvissä tai tarrassa lukenut? Just sellaista olen hakenut...

  VastaaPoista
 5. Roikkuihan siinä joku lappu, jonka merkkiä en enää kuolemaksenikaan muista :( Lähiviikkoina käyn tod.näk. siellä sisustusliikkeessä, voisin kysyä, jos vain muistan. Tuo naulakko on kyllä ihan kymppiostos! Palaan asiaan, jos merkki selviää!

  VastaaPoista
 6. Tutun näköinen hormi :). Meillä se menee vaatehuoneen nurkassa joten ei paljon sitä näy. Minä odotan miten meillä käy aulan kanssa. Asutaanko enemmän siellä vai missä? Muutto lähestyy ja sitä odottaa todella innolla.

  VastaaPoista
 7. Hei,

  Tosi hyvät kuvat aulasta, näyttää hyvältä! Alan jo mielessäni kalustaa meille sitten joskus valmistuvaa tilaa...

  Päivitin blogiani ja lisäsin pohjakuvat, toimitte innoittajina viimeisiin ratkaisuihin pohjan suhteen! Vaikka talot ovat ulkoa AIVAN toisen oloisia, ja sisustuskin tulee meillä varmaankin olemaan ihan toisenlainen kuin teillä, on hauska verrata ja nähdä valmista.

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.