torstai 3. helmikuuta 2011

Talvi, talvi, kiitos riittää!


Parhaillaan lunta sataa...
En ole saanut hankittua kunnon lumilapiota, joten etupihan portaikko on hieman hunningolla. 
(Ehkei se lumilapiokaan itsestään toimisi?) 
Pistolapiolla tein siihen tänään vähän isompaa väylää edellisen myrskyn jäljiltä...
Mies on hoitanut pihan lumityöt kiitettävästi, mutta ilmeisesti portaat olisivat minun heiniäni? 
Alan olla kertakaikkiaan kyllästynyt talveen.


Vaikka. Onhan taas ollut ajoittain kaunistakin.


Ja lapsilla mukavaa.


Silti. En tule kertaakaan valittamaan, kun lumi sulaa ja pihamme on savisen liejun peitossa.
En varmasti.
Ihana Savi, sinua odotan!

9 kommenttia:

 1. Talonne on ihana! Ja mitkä maisemat.
  Olisipa tosiaan kevät..

  VastaaPoista
 2. Mä oon kans jo niiiin kyllästyny tähän talveen! Tulis äkkiä ihana kevätaurinko ja sulattais kaiken lumen veks. Odotettavissa meilläkin aikamoinen savilöllö, mutta sittenhän on... Kauniita talvikuvia olet ottanut, vau! Ja komppaan kaimaani, ihana talo teillä!

  VastaaPoista
 3. Teillä on mielettömän kaunis talo! Ja ihania talvikuvia olet ottanut, mutta kyllä tuo lumi sais jo sulaa pois. Onhan sitä katseltu jo useampi kuukausi.. Meillä tontilla vasta alkamassa kaivuu hommat, kunha tuo lumi tosiaan sulaa vaan jossain vaiheessa pois.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva teidän Rauhala-talosta!

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos teille =)
  Se on pahus soikoon myönnettävä, että talomme on kyllä talvella tosi kaunis. Toivottavasti kesälläkin?
  Toisaalta ranta on ruopattava vielä kun maa on jäässä. Ja sitä ennen olisi puita kaadettava lisää... Joten on ihan hyvä, että eletään vielä helmikuuta?Kyllä se kevät tulee! Btw. juhannukseen 138 päivää!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia ja kaunis on talokin. Odotan kanssa kesää, mutta se savilillu pelottaa ...hämärät muistikuvat kuinka kamalaa se oli syksyllä ja tiedän että kevät tulee olemaan vielä kosteampi meiän pellolla. HUi. Toivotaan että savi kuivaa pian :)

  VastaaPoista
 7. Upea talo! Ja hienoja kuvia! Talo sopii varmasti maisemaan myös kesällä ja onhan teillä aivan mahtava rantatontti.

  Itse olen henkeen ja vereen talvi-ihmisiä, mutta täytyy myöntää, että jopa minulle alkaa nyt riittää tämän talven kelit. Savimössöä meilläkin tontilla tiedossa, mutta eiköhän tuo kuivahda nyt nopeammin kun on salaojat paikoillaan (nimimerkillä optimisti).

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Tämä pyyntö tulee nyt hiukka "väärään" kohtaan, kun et varmaan ollut huomannut tuolta keittiöpostauksestasi, kun ihailin tuota teidän liekkarin takana olevaa maalinsävyä vai onko se maalia?:) Jos on maalia niin voisitko antaa sen koodin,on erittäin kivan sävyinen:)

  VastaaPoista
 9. T: Savi + lapset = EI hyvä yhdistelmä... =D
  Krisiina: Optimismi kunniaan! Jos salaojitus ei ehkä täysin lillulta pelasta, niin ainakin se auttaa asiaa ;)
  Martsa: Kiva kun laitoit tähän, en välttämättä lue noita myöhemmin tulleita kommentteja enää. Keittiön välitilalaatan yläpuolella oleva materiaali on tapettia! Mielestäni ostin harmaaraitaista, mutta kyllä se seinässä on ruskearaitaista! Toisaalta ruskea sävy sopii paremmin tammitason ja -lattian kanssa. Joten ihan onnekas erhe.Tsemppiä teille projektiin! =)

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.