sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Takka muurattu ja lattia vaihtui...

Siinä se nyt vihdoin on livenä: Takka!
Saumataan 3 viikon päästä.

Ja sitten se lattia. Parin mutkan kautta meillä on nyt kuitenkin eri lattia, mikä tilattiin. Timberwisen Tammilautaparketti (classic harjattu & antiikkiöljyvahattu). Tällä mennään. Kiitos Annelle vinkistä ;)
Tästä seuraavasta olen erityisen ylpeä & tyytyväinen. Ensinnäkin: meidän katto menee nyt aivan oikein päin ;) Katossa keittiön ja ruokailutilan välissä on palkki, joka sai "yllättäen" kupeeseensa yläkerran wc:n viemäriputken koteloinnin, on nyt piilotettu levennetyn kattopaneelikoteloinnin sisään. Kyllä tätäkin piti pähkäillä.

Kylppärin ruskea kaakeli saumattiin ruskealla ja valkoinen valkoisella. Ihmettelen vain, mikä ihmeen mielenhäiriö minuun iski, että ihan itse hain tuollaiset valkoiset kulmalistat, kun pyydettiin? NYT niitä ei todellakaan laitettaisi! Ei myöskään metallisia listoja. Vaan kulmat tehtäisiin ihan kaakelilla ja laastilla. Tämän ikkunan alle tulee valkoinen amme, joten ehkä tämä jotenkin sillä saadaan maastoutumaan.

Saunaa kohtaan ovat odotukset korkealla! Maalasin mustalla Supi Saunavahalla kuusipaneelit; seinäpaneelit yhteen kertaan ja kattopaneelit kahteen kertaan (alakuvassa yhteen kertaan maalatut seinäpaneelit). Katto tulee tummemmalla, koska sinne tulee 15 pikkuledin tähtitaivas. Kylppäriinhän oli varattu valkoiset kattopaneelit, mutta laitetaan sinne sama katto kuin saunaan, koska myös sinne tulee tähtitaivas. Pukuhuoneen kattoon tulee valkoiset paneelit.

Yläkerrassa tilanne on se, että katot on paneloitu ja nyt voi ruveta tekemään seinien pohjamaalauksia. Alakerrassa on vielä kattojen panelointi kesken. Ensi viikon jälkeen miehillä alkaa 3 viikon kesäloma =o Onnistuisikohan sen peruminen?

7 kommenttia:

 1. Takka näyttää hienolta. Värivalintanne on rohkea, mutta sopii varmasti teille hyvin.
  Kiva, että katto sujahti oikein päin paikoilleen. ;) Kotelointi ei näytä ollenkaan huonolta. Me päädyttiin laskemaan vähän kattoa khh-halli-keittiö-linjalla, koteloinnin sijaan.
  Meillekin tulee musta sauna, mutta se jäänee vasta muutoon jälkeen tehtäväksi. Eilen saatiin eka vessa käyttökuntoon, jee.

  VastaaPoista
 2. Ooh! Onnea vessasta :) Meilläkin khh kattoa laskettiin, mutta onhan tuossa korkeudessa onneksi varaakin madaltaa.

  VastaaPoista
 3. Moikka :) todella magee takka !!! Siitä todella iloissani että uskalletaan käyttää värejä vaikka vaaleasta tykkääkin :) Lankkuparketti näyttää oikein hyvälle, ja uskon että ladottuna vieläkin paremmalta ;) Täällä myös kotelo samaisessa paikassa ja juuri samasta syystä :)

  VastaaPoista
 4. Heips, mukava lukea edistyksestä ja valinnoista. Meillä homma vasta ihan alussa, joten kiva poimia havaintoja omaan hankkeeseen.

  VastaaPoista
 5. Takka on kyllä todella hieno. Teillähän alkaa kivasti olemaan valmista. Kivan näköinen on lattiamateriaali myös.:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä me ollaan takkaan tyytyväisiä, pitkään sitä kyllä mietittiin, että uskalletaanko laittaa. Nyt pitäisi alkaa pintojen valinta: tapetit ja maalit. Yläkerran seinissä on jo pohjamaali! Se tehdään näköjään nykyään ruiskulla =o

  VastaaPoista
 7. T, jos käyt täällä kurkkaamassa, niin jos mahdollista, laita uusi kutsu blogiisi. Entinen oli "vanhentunut" =o

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.