keskiviikko 11. elokuuta 2010

Tapetteja, tapetteja.. ja vähän maaliakin!

On ollut viime aikoina niin hiljaista, että tässäpä täyslaidallinen kuvia pitkästä aikaa.
Yläkerran pinnat ovat siis valmiina - myös listat (!) =o)
Ensimmäinen kuva makkaristamme. Viisto seinä on ruusutapettia
ja muut seinät saman sarjan "ruututapettia".


Tämä on kyllä minun lempparini.

Tyttären huoneessa kahdella seinällä tapetti ja kahdella maali. Yhdellä maaliseinällä on osa seinästä maalattu magneettimaalilla 120 cm.


Tapetti on tyttären itse valitsema Kids@Home -mallistosta.

Pojan huone on kauttaaltaan maalattu. Ikkunaseinässä on melko tujakka sininen. Muut seinät valkoista Kinos-sävyä. Tämä oli sisustussuunnittelijamme idea ja toteutimme sen sellaisenaan. Täälläkin yksi seinä on maalattu 120cm korkeuteen saakka magneettimaalilla.


Seuraavassa kuva yläkerran aulasta ex-askarteluhuoneeseen nyx-työhuoneeseen päin. Vihreä on ehkäpä hitusen turhan minttua minun makuuni. Sävy on Aaloe.


Yläkerran wc:


Olohuone-ruokailutila on tapetoitu tällä kotimaisella Joutsen-tapetilla. Etsin suurikuvioista, mutta vaaleaa, ilman kiiltoa ja kohopintaa. Melko haastava tehtävä. Tähän olen tyytyväinen.
Ja oli kaiken lisäksi sikahalpa!Alakerran kirjastohuone tapetoitiin kahdella. Väliin tulee valkoinen lista.


Sauna:

Ja arvatkaapa mitä? Meidän lattia valettiin 16.4. ja valu oli 12 cm. Elon laskuopin mukaan (1cm/viikko) meillä olisi pitänyt olla kuiva lattia kuukausi sitten. Nyt hermot pettivät ja otimme järeämmät aseet käyttöön:


Ja:


Tänään saatiin myös lattialämpö päälle, joten pian alkaa tapahtua!

7 kommenttia:

 1. Moikka :) Kiva nähdä ja kuulla kuulumisianne !! Kauniit tapetit. Tuo lattian kuivumisongelma myös meillä oli ja samanlaisia aseita jouduimme käyttämään. Vinkki; on olemassa primeir joka levitetään betonille jonka päälle voi alkaa kosteuseristeitä, laatoitusta aloittamaan...jos meinaa hermo mennä tai aika loppua ;)

  VastaaPoista
 2. voi upeus! Tuo ruusutapetti on kyllä kiva. meille ei tule kuin maalattua pintaa ja kun kuviasi katselen mietin oliskos sittenkin pitänyt johonkin sitä tapettia laittaa. Vaan nyt on jo kaikki seinät maalattu...mutta voihan sitä sitten joskus...:))

  VastaaPoista
 3. Tuo ensimmäisen kuvan ruusutapetti on kyllä kaunis! Ja on kyllä muutkin, mutta ruusut kolahti nyt eriyisen kovaa! :)

  Harmi että kesähelteet ja kosteus on viivästyttäny laittian kuivumista. Onneksi siihenki kuiten jotain apua on saatavailla. Kehitys kehittyy.:)

  Tsemppiä viime metreille!

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään kovasti makuuhuoneenne tapetista.
  Meillä ei ole vielä sauna valmis, mutta samanlaista mustaa seinää on tarkoitus laittaa. Ovenkarmit jo vetelin mustiksi, että saatiin saunan ovi paikoilleen ennen muuttoa. :)

  VastaaPoista
 5. Sielähän alkaa näyttään jo hyvältä! Ihana tuo sauna, millä se on käsitelty? Haluan meillekin tuollaisen tummemman saunan uuteen kotiin, kivasti sellainen "savusauna"fiilis! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne!
  -pm- : seinien kuusipaneelit on käsitelty Supi-saunavahalla (musta). Lauteet tulevat myös mustalla, mutta niiden puumateriaalia ei olla vielä päätetty. Olisikohan kellään ideoita mistä ne kannattaisi tehdä, jos kuitenkin sävyttää ne mustiksi?

  VastaaPoista
 7. Heippa myös Tytiltä Helsingistä!
  Olen seurannut talonrakennusprojektia täältä omalta sohvalta jo pitkään, kun Juuso oli maininnut Akille blogistasi.
  Täytyy sanoa, että olet tehnyt hienot tapettivalinnat (onhan talo varsin kelpo kokonaankin!), mutta suurimman vaikutuksen teki Johanneksen huoneen sininen maali - mistä olet moisen sävyn löytänyt?
  Sitten vielä blogivinkki, jossa pohjalainen nainen sisustaa taloaan maalaisromanttisesti:
  http://mariajapojat.blogspot.com/
  Ehkä apuna, jos tarvitsee lähteä shoppailemaan...

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.