torstai 2. joulukuuta 2010

Ensimmäiset Naulat

Upouuteen kotiin muuttavat ainakin ymmärtävät, mistä puhun.

Miten vaikeaa on lyödä seinään Ensimmäinen Naula.

Oli helppoa aloittaa lastenhuoneiden ulkopuolella olevista postilaatikoista: pam ja pam! 
Tai oikeastaan zzzt ja zzt (=ruuvinväännin).


Joulukuu alkoi ja joulukalenteri piti saada seinälle roikkumaan: pam!


Sain näin ihanan kranssin lahjaksi. Siinä meni Thermo-ovi: Pam!


Noh, siinä se! Eikö ole ihan hyvä alku? ;)

Nämä taideteokset sitä vastoin eivät tarvitse kiinnittyäkseen nauloja:


Ikkunataidetta by Suomen Talvi.

12 kommenttia:

 1. Auts, ihan pahaa tekee ajatuskin nauloista, ensin on kaikki kovallsa työllä saatu siistiksi. Muuttolupa saatiin tänään ;)Mutta kaunista tuo luonnontaide.

  Maikki

  VastaaPoista
 2. Tämä lukija tietää ainakin mistä puhut ;) Yhden ruuvin olen seinillemme laittanut peiliä varten. Muita nauloja ei seiniimme ole eksynyt, en raski :)

  VastaaPoista
 3. Tutulta kuulostaa! Täälä on raskittu yksi naula seinään laittaa sekä tietysti isännän ampuman hirven sarvet on laitettu seinään (olivat ensimmäisenä seinässä, ei kyllä minun toimesta!) ;)

  VastaaPoista
 4. :) ihanasti kirjoitit, ymmärrään täysin. Siksi olohuone onkin aika tyhjä seiniltä vielä.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia luonontaiteesta.

  Ja voin vain kuvitella sen naulan lyömisen tuskan, mutta joskushan se on tehtävä ;)

  VastaaPoista
 6. Auts! Joo, ei heti millään raaskis rikkoa uusia seiniä... Mutta voi että luonto osaa taiteilla kauniita kuvia!!!

  VastaaPoista
 7. Monen mutkan kautta tänne päädyin ja kiinnostuin todella kun huomasin, että sinähän olet se ompelun ihanuus-yrittäjä... ensiksikin; aivan ihanan mahtavaa että tänne palaa kaltaisiasi ihmisiä, ja joilla on vielä rohkeutta toteuttaa haaveensa ja toiseksi; teillä on todella kaunis talo. Siinä vaiheessa kun vielä luulin tekeväni uuden talon haaveilin samankaltaisista taloista, ja no sitten luovutin vastaan taistelun ja päädyimme ikivanhaan (sua vissiin kiinnostaa jonkin verran perinteiset rakennukset, meidän omasta on lisää blogissa). Mutta kaiken kaikkiaan; taidan jäädä lukijaksi ja jossain vaiheessa kangaskaupan asiakkaaksi, kunhan aika antaa myöten ommella:).

  VastaaPoista
 8. Niin ja piti vielä kysyä, että kun liike on Itäkylässä, niin tuo järvi mahtaa olla Lappajärvi vai? Me asutaan vastarannalla.

  VastaaPoista
 9. Kauniita ikkunakoristeita on suomen talvi tehnyt :)

  VastaaPoista
 10. Heips :)
  tuttu juttu...mutta on niitä jo tullut ja yllätys minulle että minä säästeliäämmin lähden ainakin kyprokkiproppuja laittamaan kuin mieheni ! Hän on heti tikkana, mihinkäs ruuvataan. Samanlaisia ikkunakoristeita kuin meillä ;) = tiivi ikkunat :)

  VastaaPoista
 11. Joo tuttujuttu tuo naulanlaitto. Tosin minä olisin innokkaampi laittamaan seinille vaikka mitä mutta mies (se joka niitä seiniä hioi ja maalasi hikihatussa) on jotenkin kovin hankala...että Annen mieheltä sitä ruuvailu intoa tännepäin kiitos. heh heh.
  Meillä nuo ikkunakoristeet peittää koko ikkunan, häiritsee minua aikalailla jo vaikka kauniita ovatkin. Kohta ei meinaan näe ikkunoista ulos :(.

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteistanne; mukava, että joku muukin jakaa tämän naulojen lyömisen tuskan.
  Kirsi: hauska "tavata" näin virtuaalisesti. Aivan oikein kaikki "arvailut" meni ;) Pikaisesti kävin blogissasi; nyt kun meillä vihdoin netti toimii, niin käyn uudestaan. Teillä vaikutti olevan myös ihan unelmatalo! Tosiaan, jos joskus vielä ryhtyisimme uuteen urakkaan, se olisi ihan rehti aito perinnetalo.
  Anne ja T: meillä taas mies ei ota kantaa koko hommaan. Lyö naulan ja poraa ruuvin siihen mihin käsken. Siis aika hyvin asiat taitavat olla? ;) Tiivin ikkunoihin en ole oikein tyytyväinen. Meillähän kävi Tiivin mies korjaamassa niitä, kun eivät ikkunat auenneet ja muutama aukeni puusiivun kera. Muutama ikkuna kerää kosteutta. Enpä ole näihinkään asioihin saanut aikaiseksi puuttua. Nautin vain ikkunakoristeista ;)

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.