keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Miten tässä nyt näin kävi?Olin ihan varma, että en tule laittamaan yhtäkään anturanvalukuvaa näytille, kun minusta ne on niin tylsiä ja rumia. Mutta kuinkas kävikään, kun Timppa (joka miehineen taloamme rakentaa)
lähetti valokuvia autotallin ja talon pohjatöistä?
Olin kuin lapsi jouluaattona!

Voi miten ihanan näköisiä anturalaatikoita!
Voi, tuohon se tulee!

Kyseessä lienee sama ilmiö kuin lasten kuvaamisessa tonttulakki päässä joulukorttiin.
Sitä ei ymmärrä ennen kuin se osuu omalle kohdalle.Ensi viikolla tulevat talon sokkelielementit.
Uskoisin, että saatte ihailla niitäkin :)

2 kommenttia:

  1. Ihania laatikoita. ;) Ei vais, tuostahan se talo alkaa nousta, hienoa. Kävittekö merkkaamassa vuosilukua mihinkään ennen valun jähmettymistä? Meillä on kirjoitettuna 2009 kaikkein keskimmäisimpään anturaelementtiin, siihen kohtaan taloa muurataan pystyuuni ensi viikolla. Meillä nuo anturavalut oli ihan kamalan syvässä kuopassa, siihen sitten ontelolaattojen sisä- ja ulkopuolelle ajettiin soraa kuorma jos toinenkin. Maapohjasta ja paalutuksesta johtuen kai eri näköistä kuin teillä. Ryömintätila talon alla on korkeimmissa kohdissa toista metriä meillä.

    VastaaPoista
  2. Moi Nora!
    No höh, eipäs muuten käyty :/ Tontille on matkaa vähän alle 100 km suuntaansa, mutta ei kyllä käynyt edes mielessä, että olisi voinut vuosiluvun kirjoittaa... Minua vähän jo hirvittää, miltä tornilta talomme tulee näyttämään, kun tuohon nousee sokkeli ja sen päälle talo. Ryömintätilaa tulee n. 80 cm meillä. Pohja on savimaata, joten meillä tehtiin aika rajut massanvaihdot.

    VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.