lauantai 6. maaliskuuta 2010

... ja sitten niistä kaapeista

Ala Carte piirsi ala-aulaan nämä liukuovelliset vaatekaapit. Tuo keskellä oleva ovi vie kuistille, jossa on yksi tällainen kaappi sekä kenkäpenkki. Oikeastaan tykkään näistä kaapeista. Ainoastaan pohdin sitä, haluanko lisää rämiseviä liukuovikaappeja vai olisivatko nämä ovellisia kaappeja. Ja olisiko ruskea kuitenkin parempi väri kuin valkoinen?


Sitten Booring-osastoon. Alla oleva kuva on vanhempien makuuhuoneen liukuovikomero. Opaalilasi ja kirkas peili...? Ei todellakaan. Tälle tapahtuu kyllä melko varmasti diskaus.

Lasten huoneisiin tällaiset supertylsät peruskaapit?


A-p-u-a!

5 kommenttia:

 1. Moikka- liukkareissa on eroja ja eroja...eli kokeilemassa kannattaa käydä erivalmistajan ovimalleja. Liukuu hyvin ja romisee ikävästi. Kokemusta on :) Olen Kirenan käyttäjä nyt jo toista kertaa, ei ole valittamista. Ruskeasta väristä taas en osaa sanoa, on niin mielipideasia, ehkä valkea parempi ;) Opaalilasi mh liukkareissa on ihna ok, mutta peliä ehkä miettisin... Vinkiksi lastenhuoneen kaappeihin, koristevalolista kaapin päälle tekee jo ihmeitä :) ja vielä niistä vessojen pinnoista; tapetti ja puolipaneli on paljon käytetty mutta kuten sanoit niin ehkä jo paljon nähty. Toivottavasti en saanut päätäsi enemmän sekaisin :)

  VastaaPoista
 2. Meillä ei ole kokemusta liukuovikomeroista, en osaa ottaa kantaa aiheeseen. Tosin nyt suunnitelmissa arkieteiseen liukkarikaappia, mutta en ole vielä päättänyt. Luultavasti sinnekin tulee irtokaappi, kuten joka paikkaan muuallekin.
  Haluatteko ihan varmasti kiinteät kalusteet makuuhuoneisiin? :) Meille ei tule nyt eikä ollut edellisessäkään talossa. Vanhan kodin naapureissakin moni purki parin vuoden jälkeen makkareiden (erit. lastenhuoneiden) kiinteät kaapit pois ja korvasi irtokalusteilla. Niitä pystyy siirtelemään eri paikkoihin ja huoneisiin, kulloisenkin tarpeen mukaan. Mutta jos teille tulee, niin ehdottaisin koristelistoja ja profiiliovea myös lastenhuoneisiin. Ja se väri, aina valkoista, sanoo tää. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä ei ole liukkareita, mutta uuteen taloon niitä on kyllä kaavailtu moneenkin paikkaan. kaverilla on myös kirena ja kestänyt nyt ainakin 8 vuotta ilman valittamisia. Ja olen niitä kaikki nämä vuodet kadehtinut. Mut saas nähä joudutaanko tinkimään ja ottamaan IKEAsta kaapit kuitenkin.

  Hyvältä näyttää kaappijutut. Ehkä minuakin tuo peili makkariin epäilyttää, mutta maitolasi kuulostaa taas kivalta. Toisethan laittaa peilin makkarin kattoonkin, joten ihan makuasia :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on makkareissa (lasten) sekä maitolasia (yhdessä mh:ssa) että peiliä ja maitolasia. Yhdessä lastenhuoneessa on sitten perinteiset kaapit (ei liukuovi) ja on kyllä kätevät. Jälleen kerran (;D ) liputan laatikoiden puolesta.
  Meillä siellä siis kaapit joissa, yläkaapit ja alhaalla vetolaatikko. Sinne saa esim.leluja piiloon. Kätevää.
  Eli siis tavan kaapit, jossa ylhäällä yläkaappi ja alhaalla alalaatikko. Sekavan kuuloista, mutta selkeää kun näkee! :)

  Mulla kaveri antoi hyvän vinkin kun rakennettiin. Mieti AINA mitä aiot ko kaapissa säilyttää ja teen sen mukaan ratkaisu millainen tulee olemaan. Meillä toimi ja säästi monta virhettä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos jälleen naiset! Mielettömän hyviä vinkkejä ja kommentteja kuten edelliseen vessapostaukseenkin! Homma on nyt sillä tavalla, että Ala Cartelta emme ota vessoja eikä makuuhuoneiden kaappeja. Ehkä jopa harkitsemme makuuhuoneisiin irtokaappeja, kiitos Nora ideasta. Ja vessa-jutun kommenttien perusteella rupesin himoitsemaan kunnollisen kokoisia isoja vetolaatikoita vessoihin...?

  Kodinhoitohuone on vielä kaiken kaikkiaan harkinnassa. Nuo aulan kaapit tulevat - valkoisina, mutta käyn vielä Kirenan ovimallit katsomassa. Kyllä tämä tästä ;)

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.