sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Autotalli ja tilannekatsaus


Käytiin tänään pitkästä aikaa tontilla. Autotalli alkaa näyttää jo aika hyvältä? Ikkunat ja ovet olivat paikoillaan. Nosto-ovi vielä puuttuu; suosimme suomalaista ja ovi tilattiin Turnerilta Kalajoelta, toimitusaika 2-3 viikkoa.

Autotallin pohja on tässä (skannasin ja leikkasin-liimasin-askartelin että sain sen tähän kuosiin, joten keskeltä voi jokunen milli uupua...)

Kahden auton katos, autotalli nosto-ovella, tekninen tila ja varasto. Autotallin päälle tehtiin myös varastotilaa, autokatokseen tulee laskutikkaat sinne pääsyä varten.

Talolla on tehty ulkotöitä. Odotellaan, että ontelolaattojen välit sulavat, jolloin voidaan valaa ne. Sen jälkeen alkavat lattiastyroxien asennus, viemäröinnit yms. vedot. Lattiavalut ja väliseinät on arvioitu olevan valmiit huhtikuun lopussa.

6 kommenttia:

 1. Tuo teidän autotallihan on ihan unelma! Tosi hyvin varastotilaa ja nikkarointi tilaakin, jos on tarvetta. Kyllä sen kanssa kelpaa :)

  Me olisimme kaivanneet kovasti autotallia jo nyt raksa vaiheessa. Nyt ne laudat uivat kilpaa pihalla muovipeitteiden alla. Onhan meillä toki sellainen pressutalli, mutta eihän se oikealle vedä vertoja.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvän kokoinen autotallirakennus teille tulee. Meillä on kanssa tehty omaan autotalli, katos, varasto rakennukseen katoksen ylle varastotilaa ja kyllä on käytössä ollut. Sukset ja pulkat ym. saa kivasti sinne kesäaikaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos naiset! Minä olisin tyytynyt pienempäänkin, eli pelkkään autokatokseen+varastoon, mutta mies ja valvojamme (joka tallin meille piirsikin) kampanjoivat voimakkaasti autotallin tarpeellisuuden puolesta. No nyt se on tehty ja varmastikin tulemme olemaan siihen tyytyväisiä.

  VastaaPoista
 4. Teille valmistuu ihana koti... Odotan innolla tulevia kuvia sisustuksesta ja värivalinnoista!

  Meilläkin edessä 1-2vuoden sisällä talonrakennus projekti. =)

  -Sanna-

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sanna! Pikkuhiljaa pitäisi ruveta hahmottumaan sisustuksen värimaailma... Se on vielä itsellekin arvoitus ;) Tsemppiä teille suunnitelmiin, ne on hyvä aloittaa ajoissa.

  VastaaPoista
 6. Hei, tuunpas minäkin täältä esiin! Ollaan miehen kanssa tässä muutama kuukausi seurailtu teidän kauniin talon valmistumista. Kuukausi sitten myytiin meidän talo pois ja nyt sitten vuokralla haetaan virtaa uuden suunnitteluun ja ennen kaikkea toteutukseen! :)

  Todella hyvältä näyttää, alan kohta itsekin kallistua mansardikaton puolelle.. Kannustalot joka tapauksessa on suosikkilistan kärjessä.

  Tsemppiä ja aurinkoa raksalle!

  Tanja

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.