lauantai 13. maaliskuuta 2010

Tilannekatsaus

Voi kun tuli hyvä mieli tämänpäiväisestä käynnistä tontilla.
Ei mitään erityistä (mitä nyt talo oli noussut sitten viime näkemän).
Tuli vaan hyvä fiilis.
Pääsi katsastamaan sisätilojakin.
Miehet olivat rakentaneet pressukatoksen puutavaran suojaksi autotallin eteen.
Ja muutenkin olivat tehneet hommansa siististi.
Huomenna taidan mennä lakaisemaan lattioita :o)

4 kommenttia:

 1. Vau. Tuo pressukatos on muuten hieno. meillä laudat on olleet pressujen JA lumen alla. Niitä on ollut vähemmän kiva kaivella sieltä. Onneksi teillä taitaa jäädä nuo lumiongelmat vähiin :)

  Ja muista käyttää hengityssuojaimia kun lakaset. Joku varoitteli mut hengiltä että betonipöly saattaa altistaa pahoille allergioille.

  Tiedän tunteen kun tulee hyvä mieli talolla käydessä. Ja minulla se on ainakin ollut joka kerta vaan parempi.
  Teidän talo näyttää hienolta ja isommalta kuin meillä.. Nuo yläkerran kattolyhdyt (oliko se oikea nimi niille ikkunoille) on kyllä hienot. Meille ne ei oikein mahtuneet ja ei haluttu isontaa enää taloa sen takia. Mutta kyllä ne tekee paljon ulkonäölle! hienohienohieno!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta tosiaan näyttää!

  Tuli tossa pyykkejä ripustaessa mieleen teidän talo.
  Pari kysymystä siihen liittyen. Meillä meni kuivausrumpu rikki, nyt pyykkiä levitellään sitten pitkin poikin telineille (3 lasta ja pyykkiä riittää...)
  Missä te kuivaatte ns. henkarivaatteet? Entäpä onko teillä tilaa kodarissa kuivaustelineelle?

  Meillä ainakin on usein tarvetta telineelle esim. pikkumattoja kun pesee tai jotain muuta. Meillä on ratkaistu asia niin, että tason alla on tyhjä tila, johon pyykinkuivaus teline mahtuu. Se on kätevää eikä sen tarvetta tule välttämättä ajatelleeksi.
  Kaikkihan sitä ei tarvitse, mutta siis meillä näin!
  Ja henkarivaatteille on sellainen...öö.. teline, mihin saa henkareita roikkumaan. Kuivatan kaikki paidat esim. henkareissa, kun olen laiska silittämään.

  Mutta näitä mietteitä vain tuli mieleeni! Nyt kotitöihin takaisin!

  VastaaPoista
 3. Arvatkaapa miten lakaisun kävi? Lattian peitti 5 cm paksu lumikerros sunnuntaiaamuna... Meillähän on ontelolaatat perustussokkelin päällä eli se on aika kovaa betonia, mutta kyllähän siellä joka tapauksessa pölisee. Etenkin kun on pölyallergikko, joten kiitos T muistutuksesta :)

  Nippe: niin, ne pyykit, pyykit... Kuivausrummun lisäksi on tulossa kuivauskaappi, mutta sitä en tod.näk. käytä pyykin kuivaukseen. Kesällä ja aina kun mahdollista vien pyyki ulos - voi ette usko, miten odotan tätä! Ja sitten se 80% ajasta pyykit kuivaa sillä ärsyttävällä lattiatelineellä, joka on aina edessä :/ Kodarissa on olevinaan syvennys toisen puolen kaappien edessä, jossa sitä ajattelin pitää, mutta saapa nähdä, missä sen paikka sitten loppujen lopuksi tulee olemaan? Luojan kiitos meillä on tosi vähän kauluspaitojen pesua&silittämistä ;)

  VastaaPoista
 4. Oi tällä onkin tapahtunut sitten kun viimeksi kävin sivuillasi.. Aivan ihana tuo talo ulkoapäin ja teille näemmä tulee siihen lasiveranta. Nyt jos me rakennettaisiin, olisi ehdoton tuo lasiveranta kun mennään sisään.On varmaan ihana tunne kun näkee talon jo tossa kunnossa, vaikka töitä vielä on. Ymmärrän hyvän tuulesi käytyäsi tontilla...
  Terveisin: Siiri

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.