perjantai 27. marraskuuta 2009

Kaupat!


Kyllä tulee tehtyä isot kaupat vähillä tiedoilla. Liike-elämässä tällaisesta tulisi potkut. Toisaalta on kuluttajalla toki paremmin laki suojana kuin liike-elämän sopijaosapuolilla. Luottamus talokauppiaaseen ja talotoimittajaan on enemmän tai vähemmän sokeaa. Lukikohan meistä kumpikaan sitä pienellä präntättyä?


4 kommenttia:

 1. Onnea kauppojen johdosta!
  Itsellämmekin taloprojektin alkamassa,
  tosin Aurorasta. Kiinnostavaa lukea muiden kokemuksia.
  Kiitos blogista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista ja tsemppiä teillekin taloprojektiin :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Mielenkiinnolla odottelen jatkokuulumisianne (toivottavasti yksityiskohtaisia sellaisia :). Mekin toivottavasti alamme rakentaa omaa Rauhalaamme jossain vaiheessa, nyt vasta odotellaan luonnoksia. Tuota "sokeaa uskoa" olemme mekin miettineet, mutta pakko se on valita yhteistyökumppaninsa tästä viidakosta ja uskaltaa luottaa heihin. Kun ei itsellä ole mitään kokemusta näistä asioista. Onnea teillekin matkaan!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Onneli ja tervetuloa mukaan seuraamaan. Mukava että Rauhalan rakentaja löytää tänne, tosi vähän löytyy Rauhalasta käyttäjä-/rakentajakokemuksia, vaikka ko. talon rakentajia on kuitenkin melkoisesti.

  VastaaPoista

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.