maanantai 16. marraskuuta 2009

Toimitussisältö ja erinäisiä hintoja

Jo tähän mennessä kertyneillä vähillä tiedoilla voi sanoa sen, että jos nyt rupeaisimme rakentamaan, niin pyytäisin tarjoukset mahdollisimman pienestä peruspaketista. Ideana olisi se, että saisi mahdollisimman tiukan hinnan peruspaketille. Siihen olisi hyvä ruveta lisäämään; oletettavasti näille lisäyksille saisi soppelin hinnan, koska ne on helppo kilpailuttaa muualla.

Nyt kun on ensin kartoitettu kokonaispaketti ja sille saatu hinta, niin siitä eri osien hinnoittelu ja pois pudottaminen onkin sitten melkoisen epämääräistä. Meille tuli Kannustalon paketti aika lailla täydellisenä. Pois jätettiin sisäporras (4890e), saunan tervaleppäpaneelit ja listat (1300e) ja laudepaketti. Toisaalta saunan lasiovi (150e) kannatti ottaa Kannustalolta?

Katoksi tulee Ruukin Classic, Kannustalon hinta 6350e ja tehtaalta suoraan hinta oli useamman sata euroa kalliimpi. Tiilikattoa mietittiin pitkään, hinta olisi ollut n. 3000 euroa edullisempi.

Täytyy tunnustaa, että kysyimme talopaketille hintaa muiltakin talotehtailta. Kannustalon talviehto oli sen verran hyvä, että loppuviimeksi hintaero muihin ei ollut merkittävä. Hyvä puoli on se, että tietää täsmälleen mitä saa ja miltä talo tulee ulkoapäin näyttämään.
Tässä näkymäkuva talosta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.