maanantai 2. marraskuuta 2009

Talopohdintaa...

Vuonna 2000 asuntomessuilla Tuusulassa jätti Rauhala meihin jäljen, joka ei ole vuosien kuluessakaan mielistämme haalistunut. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä!

Kun sitten päätettiin talo rakentaa, tilattiin kuitenkin talotehtailta esitteet ja yritettiin ennakkoluulottomasti ajatella kaikkia vaihtoehtoja. Kivitalo? Hirsitalo? Tiilitalo? Käytiin asuntomessuilla ja ihastuttiinkin. Olisiko sittenkin meillä moderni talo ja suuret ikkunat, rannassa kun oltaisiin? Tuli oikein asuntomessukrapula. Siitä selvittyämme oli asia entistä selvempi: perinne-puutalo. No tulipahan mietittyä.

Kannustalon esitteet tarttuivat yhä useammin käteen. Perinne-puutaloja ja fiksuja ajateltuja pohjaratkaisuja! Aluksi ihastutti Onnela, Rauhalaan verrattiin Auroraa… Loppujen lopuksi asian ratkaisi se, että pidimme Rauhalan pohjaa meille sopivimpana ja Rauhalan ulkonäkö viehätti meitä enemmän kuin Auroran. Rauhalaan päätyminen ei tuottanut loppujen lopuksi mitään vaikeuksia tai epäilyksiä jälkikäteenkään. Se on Talo "jonka olemme aina halunneet".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.