torstai 12. marraskuuta 2009

Pohja-pohdintaa...

Kun olimme päätyneet Rauhalaan, oli aikalailla selvää, että mitään suuria muutoksia emme siihen halua. Miksi muuttaa hyvää pelkästä muuttamisen ilosta? Mielestämme Kannustaloissa ylipäätään on järkevät neliöt ja mietityt pohjat. Tässä messu-Rauhalan pohja:


No kyllähän niitä muutoksia kuitenkin tuli. En halunnut yläkertaan pukeutumishuonetta enkä kylppäriä - saatikka kahta vessaa. Yläkertaan tuli näiden tilalle yksi huone ja yksi vessa. Yläkertaan tulee siis 5 huonetta: vanhempien makuuhuone, lapsille omat huoneet, vieras-/tv-huone ja paalupaikalle työ-/askarteluhuone. Tältä näyttää tuleva yläkertamme:

Alakerrassa suurin muutos tuli saunaosastoon. Halusimme saunasta ikkunan järvelle (täytyy nyt sitten intensiivisesti tuijotella sinne, eikä maata lauteilla kuten tähän asti:), joten tämä aiheutti pientä sekasortoa yhteen sun toiseen asiaan. Halusimme myös saunaosastolta käynnin kirjastoon (ja sitä kautta takaterassille). Vessan tarpeellisuutta saunan yhteydessä pohdittiin pitkään ja oltiin jo jättämässä sitä pois, kunnes valvojamme sai meidät kuitenkin toisiin ajatuksiin. Viimeistään kun lapset ovat teini-iässä, ei "liikoja" vessoja varmasti ole. Hyvää tässä muutoksessa oli myös se, että kodinhoitohuoneeseen tuli hieman lisää väljyyttä. Alakertamme näyttää siis tältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! En enää päivitä tätä blogia, mutta olen halunnut jättää kommentitkin näkyviin. Siksi kommentoimaan pääsevät "vain tämän blogin jäsenet". Mutta blogiini ei myöskään voi liittyä jäseneksi. Toivottavasti tästä blogista on vielä jollekulle iloa ja/tai hyötyä. Tsemppiä rakentamiseen!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.